مقالات سیستم گرمایشی

چرا رادیاتور آلومینیومی

رادیاتور آلومینیومی

رادیاتور آلومینیومی

امروزه یکی از رایج ترین و پر استفاده ترین وسایل گرمایشی در آپارتمان های مسکونی , اداری , فروشگاه ها و…..استفاده از انواع رادیاتورهاست آب رادیاتور در سیستم حرارت مرکزی ساختمان از طریق تجهیزاتی مانند شمع و دیگ گرم شده و این آب در موتور خانه توسط پمپ و لوله به دیگر قسمت های ساختمان هدایت و وارد رادیاتور می شود هنگامی که این آب گرم حرارت خود را از دست داده مجددا وارد موتورخانه شده و چرخه گرم شدن تکرار می شود از جمله این تجهیزات رادیاتور آلومینیومی است که یک رسانای بسیار قوی محسوب می شود.

رادیاتور آلومینیومی

. آقای رادیاتور خریدار تخصصی شوفاژ رادیاتورهای فولادی و آلومینیومی شماست . برای هماهنگی با خریدار با شماره های درج شده تماس بگیرید و یا به ادامه مطلب توجه کنید  :

  • رادیاتور آلومینیومی چیست ؟
  • نحوه تولید رادیاتورهای آلومینیومی
  • انواع رادیاتورهای آلومینیومی ( از نظر روش تولید )
  • 8 دلیل استفاده از رادیاتورهای آلومینیومی
  • معایب رادیاتورهای آلومینیومی
  • رادیاتور پنلی بهتره یا آلومینیومی ؟

خریدار شوفاژ رادیاتور دست دوم

رادیاتور آلومینیومی چیست ؟

از جمله رادیاتورها , رادیاتور آلومینیومی است پره های این سازه از شمش آلیاژ آلومینیوم A413 ساخته شده که این قابلیت را دارند تا میزان مشخصی گرما تولید نمایند ؛ در این نوع تجهیزات گرمایشی به دلیل استفاده از فلز آلومینیوم پس از رادیاتورهای مسی بیشترین انتقال حرارت را به محیط مورد نظر دارند به عنوان مثال ایجاد گرمایش این سازه در هر متر مربع 670 کیلوکالری در ساعت است .

نحوه تولید رادیاتورهای آلومینیومی

برای تولید رادیاتور آلومینیومی از دو روش اتصال مکانیکی و روش بریزینگ استفاده می شود ؛

تولید به روش بریزینگ :

 در تولید این سازه به روش بریزینگ لوله ها و پره ها را به شکل جداگانه از نوارهای آلومینیومی مخصوص تولید می کنند و جنس و نحوه تولید هر یک از این قطعات متفاوت است .

تولید به روش مکانیکی :

 در روش مکانیکی لوله ها را گرد یا بیضی طراحی کرده و انها را به روش اکسترود یا کششی می سازند در ادامه توسط ماشین پره زنی پره ها را تولید و برای عبور هوا بر روی پره های مجاری کوچکی تعبیه می شود که لور نام دارد در صورت بسته شدن این منافظ راندمان رادیاتور نیز کاهش می یابد .

انواع رادیاتورهای آلومینیومی ( از نظر روش تولید )

مدل دایکاست :

این نوع از بهترین رادیاتورهای موجود رد بازار بوده و هر پره به صورت یکارچه در قاب های دایکاست قرار دارد ؛ پس از انجام عملیات تست و رنگ امیزی در پره ها و اتصال آنها به هم برای استفاده از بلوک رادیاتور برای برداشتن تعداد پره بیشتر باید در محل نصب این پره ها افزوده شود به جزء تعدادی از رادیاتورهای اکسترود که دارای پره های ثابت و غیر قابل تغییر می باشند در مدل دایکاست تعداد پره ها را می توان زیاد کرد .

مدل اکسترود :

این نوع که با عنوان پروفیلی نیز شناخته می شود دارای پره های ثابت بوده و این پره ها را نمی توان افزایش , کاهش و یا تعویض نمود .

دایکاست اکسترود :

روش تولید این نوع تلفیقی از هر دو روش فوق می باشد به این ترتیب قسمت بالا و پایین هر پره به روش دایکاست تولید و قسمت وسط هر پره به روش اکسترود و نیز قسمت بالا , وسط و پایین به هم اتصال می یابند .

8 دلیل  استفاده از رادیاتورهای آلومینیومی

  • با زیاد کردن یا کم کردن پره توان گرامایش را افزایش یا کاهش داد .
  • در صورتی خرابی تنها نیاز به تعویض پره است .
  • طول عمر بالا
  • مقاوم در برابر ترک و خمیدگی
  • سبکی و کم وزنی
  • عدم زنگ زدگی در محیط های مرطوب مانند حمام
  • راندمان انتقال حرارت بالا
  • قابل بازیافت بودن

معایب رادیاتورهای آلومینیومی

از معایب این نوع رادیاتورها باید به قیمت بالای آن اشاره کرد به علت گران بودن قیمت آلومینیوم هزینه بالاتری برای بابت آن باید پرداخت شود ؛ این نوع هر چند مدت در میان باید هواگیری شوند , همچنین سر هم بندی آنها نیاز به زمان داشته و سخت تر است ؛ رادیاتورهای پره ای مصرف انرژی بیشتر داشته و گاز هیدروژن تولید می کنند که در صورت رسیدن این حباب ها به پمپ پکیج , باعث خراب شدن پمپ می شود .

رادیاتورهای فولادی بهتره یا آلومینیومی ؟

اساسی ترین متریال برای ساخت رادیاتور فولاد , آلومینیوم و چدن است ؛ نسبت به نوع فولادی و چدنی آلومینیوم رسانای حرارتی زیادی است و رادیاتورهای آلومینیومی به سرعت به تغییرات ایجاد شده در سیستم گرمایشی واکنش نشان داده و برای سطح آسایش حرارتی خانه کنترل بهینه را ارائه می دهد اما به همان میزان که نوع آلومینیومی به سرعت گرم شده و دمای آن بالا می رود پس از قطع سیستم گرمایشی به سرعت نیز خنک می شود ؛ رادیاتورهای آلومینیومی توان خروجی بالایی را دارند اما قیمت بالایی نیز دارند اما شما برای اینکه بتوانید انتخاب درست تری انجام دهید باید ماندگاری و هزینه های بعدی که سرویس و نگهداری رادیاتور می شود را در نظر بگیرید ؛ رادیاتورهای آلومینیومی در مقابل خوردگی مقاومت بالایی داشته و در سالیان طولانی مجبور به تعویض آن نیستید ؛ رادیاتورهای فولادی استحکام بیشتری نسبت به آلومینیوم و همین امر موجب می شود آسیب کمتری به آنها وارد شود و نکته آخر اینکه نوع فولادی این محصول نیاز به هواگیری ندارند اما نوع پره ای برای کارکرد بهتر به صورت سالانه هواگیری شوند .برای انتخاب رادیاتور مناسب باید مواردی که گفته شد را مورد ارزیابی قرار داد تا بر حسب نیاز و کاربرد بهترین گزینه را انتخاب نمایید .

قیمت شوفاژ کارکرده پره ای
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.